Actualitatea ambasadei

Prezență românească la Târgul Internațional de Turism MITT 2019

În perioada 12-14.03.2019, la Complexul Expozițional Național ”Expocenter” din Moscova, s-a desfășurat cea de-a 26-a ediție a Târgului Internațional de Turism “Moscow International Travel & Tourism Exhibition” – MITT 2019, cel mai mare târg de profil din Federația Rusă, inclus în top 5 cele mai mari expoziții turistice din lume și recunoscut în mod legal de comunitatea turistică internațională.

România a fost prezentă la expoziție cu un stand național, organizat de Ministerul Turismului, în cadrul căruia și-au prezentat ofertele un număr de 7 companii: ADI Harghita, Etalon Travel, Eurus Tour, Experience Pro Travel, Paralela 45, Theodora Golf Club, Kalinka Travel. Vizitatorii standului au manifestat interes îndeosebi pentru ofertele vizând turismul balnear, Delta Dunării, litoralul, turismul activ și de aventură, city-break, turismul în  natură, circuite culturale, wellness și sănătate.

Ambasadorul României în Federația Rusă, Vasile SOARE, a vizitat standul românesc și a discutat cu reprezentanții firmelor prezente despre modalitățile adecvate de promovare a României ca destinație turistică pe piața de profil din Federația Rusă, iar reprezentantul BPCE Moscova a oferit participanților sprijin și consultanță pe toată durata desfășurării târgului.

Participarea cu stand național la această manifestare expozițională de prestigiu a fost foarte utilă pentru promovarea României ca destinație turistică.

 

  Galerie foto

În prim plan

Prezență românească la Târgul Internațional MEBEL 2019

27.11.2019

În perioada 18-22 Noiembrie 2019, la Complexul Expoziţional ”Expocenter” din Moscova s-a desfăşurat cea de-a 31-a ediție a Târgului internaţional de mobilă „Mebel…

Modalități de exercitare a dreptului de vot în străinătate la alegerile prezidențiale din luna noiembrie 2019

12.08.2019

Alegerile prezidențiale din 2019 vor avea loc în data de 10 noiembrie (turul I) și 24 noiembrie (turul II). Pentru informarea alegătorilor români din străinătate, a fost…

ZIUA EROILOR ROMÂNIEI 2019 ÎN FEDERAŢIA RUSĂ Inaugurarea a 7 noi monumente în memoria prizonierilor români de război (06.06.2019)

14.06.2019

Pentru marcarea în acest an a ZILEI EROILOR ROMÂNIEI, care coincide cu sărbătoarea creştină Înălţarea Domnului (în 2019, la 6 iunie), ambasadorul României în Federaţia…