Actualitatea ambasadei

Echipa Ambasadei României la Moscova a participat la Jocurile Diplomatice de Iarnă – Nakhabino 2017

  La 11 februarie 2017, la o zi după sărbătorirea în F.Rusă a Zilei Diplomatului, Serviciul de Administrare a Corpului Diplomatic (GlavUpDK) a organizat cea de-a XVII-a ediţie a Jocurilor Diplomatice de Iarnă, la care a participat şi echipa Ambasadei României la Moscova.
  Misiunea diplomatică română a fost reprezentată de 12 sportivi, înscrişi la 3 discipline sportive – mini-fotbal, tenis de masă, biliard.
  În acest an, sportivii noştri i-au depăşit pe adversari în primul tur la tenis de masă, biliard şi mini-fotbal, la acesta din urmă ocupând locul 5 din 16 echipe competitoare.
  Lotul de sportivi români a beneficiat de susţinere din partea Ambasadei României în Federaţia Rusă, atât în perioada premergătoare competiţiei, cât şi pe toată durata acesteia.
  În perioada 2013-2017, Ambasada României la Moscova a participat la 17 competiţii sportive organizate cu participarea corpului diplomatic străin acreditat în F.Rusă în săli de sport sau în aer liber, vara sau iarna, atât la Moscova, cât şi în împrejurimile acesteia.

 

  Galerie foto

România la „Art Geo Award”

09.03.2017

La 9 martie 2017, ambasadorul României la Moscova, domnul Vasile Soare, a participat la ceremonia de deschidere a Forumului mondial de artă şi Expoziţiei internaţionale „Art…

Tradiţia Mărţişorului la Ambasada Românei în Federaţia Rusă

06.03.2017

La 4 martie 2017, la Ambasada României la Moscova a avut loc o Seară Românească de marcare a tradiţiei Mărţişorului, la care au participat peste 150 de persoane – membri ai …

Echipa Ambasadei României la Moscova a participat la Jocurile Diplomatice de Iarnă – Nakhabino 2017

14.02.2017

La 11 februarie 2017, la o zi după sărbătorirea în F.Rusă a Zilei Diplomatului, Serviciul de Administrare a Corpului Diplomatic (GlavUpDK) a organizat cea de-a XVII-a ediţie a…